Kennismaken en aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in opvang op ons kindcentrum dan nodigen we u graag uit voor een gesprek op onze locatie. Een kennismakingsgesprek vindt overdag plaats. Het kindcentrum is dan volop in bedrijf. We vinden het fijn als u uw kind ook meeneemt naar dit gesprek. Het gaat tenslotte om een plek waar hij/zij de komende jaren veel tijd door zal brengen.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal één van de pedagogisch medewerkers vertellen over onze werkwijze en onze locatie laten zien. Dit gesprek kan gecombineerd worden met een gesprek over het onderwijs op ons kindcentrum. U krijgt dan een goed beeld van de visie en doorgaande lijn die er is tussen kinderopvang en onderwijs. Dat gesprek heeft u dan met de directeur, Gerjan Peeneman. 

aanmelding

U kunt uw kind aanmelden voor opvang door het invullen van de aanmeldformulieren. Deze vindt u hier digitaal of kunt u op locatie afhalen. 

Aanmeldingsformulier CKC Beatrix - KDV en BSO Aanmeldingsformulier CKC Beatrix - Peuteropvang

Wilt u een graag een gesprek of heeft u een andere vraag? Stel deze dan gerust via het contactformulier.

Aanvraag informatie Kindcentrum Beatrix

Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen en daarbij ook een papieren versie van de informatiegids ontvangen? Geef dan ook uw adres door in onderstaande velden.